Stuivenberg hoopt op ommekeer: Zodat we een stap vooruit kunnen zetten

  Stuivenberg hoopt op ommekeer: "Zodat we een stap vooruit kunnen zetten"

  vrijdag 22 september 2017 om 17:55

  Met KRC Genk en KV Oostenden staan zaterdagavond twee ploegen tegenover elkaar die verrassend genoeg onderaan het klassement bengelen. Beide teams konden zich afgelopen woensdag wel plaatsen voor de volgende ronde van de Beker van België.

  Genk-coach Albert Stuivenberg hoopt dat zijn manschappen kunnen voortbouwen op de overwinning tegen Cercle Brugge. "We hebben meer regelmaat nodig. Een serie van goede wedstrijden, zodat we een stap vooruit kunnen zetten", vertelde de Nederlander aan Het Laatste Nieuws. "In dat opzicht kwam de overwinning in Cercle net op tijd, ookal wonnen we met een lucky goal."

  "Maar elke overwinning is er eentje en daar moeten we op voortbouwen. We hebben de wedstrijd tegen KV Oostende zo goed mogelijk proberen voor te bereiden. Hoe zij voor de dag zullen komen valt door die trainerswissel moeilijk in te schatten. Oostende is een club waar het ook minder draait dan verwacht, maar dat betekent niet dat ze geen potentieel hebben."

  Plaats een reactie

  Gimini +453
  zaterdag 23 september 2017 om 02:50
  Laat ze dan vandaag eens vooruit voetballen en niet altijd maar achteruit ping-ponge in de naam van "balbezit". Zorg eerst eens voor goede resultaten , dat mooi spel komt dan vanzelf wel.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Stuivenberg hoopt op ommekeer: "Zodat we een stap vooruit kunnen zetten"