Bondscoach Martinez strooit met lof: Lukaku heeft een superieur brein

  Bondscoach Martinez strooit met lof: "Lukaku heeft een superieur brein"

  donderdag 21 september 2017 om 15:40

  Romelu Lukaku maakt de laatste tijd veel indruk. De spits verteerde moeiteloos de overgang van Everton naar Manchester United, waar hij zich meteen ontpopte tot een sterkhouder. Ook bij de Rode Duivels is hij goed bij schot, bondscoach Roberto Martinez strooit met lof. 

  De twee kennen elkaar al een tijdje, want de Spanjaard had Lukaku onder zijn hoede bij Everton. "Lukaku is volwassener geworden sinds die periode. Ik merk het verschil bij de nationale ploeg. Het is dezelfde killer die ik destijds vastlegde, maar met een ongelooflijke maturiteit. Dat is mooi om zien", start Martinez zijn lofrede in een interview met het Engelse Talksport. "Hij heeft nog veel jaren voor zich om zich verder te ontwikkelen."

  Volgens de bondscoach van de Rode Duivels dankt Lukaku zijn opgang aan zijn verstand. "Iedereen die met hem speelt of werkt, heeft snel door dat hij een superieur brein heeft. Toen hij bij Manchester United tekende, was hij er heel hard op gebrand om goed te starten en meteen een grote impact te hebben. Dat deed hij ook. Zijn doelpuntenrecord is sensationeel en hij blijft leren. Hij is nog steeds maar 24 jaar en beschikt met Mourinho nu over een trainer die hem ook alle aspecten zal bijschaven." Lukaku was in zeven officiële duels al goed voor zeven doelpunten.

  Poll

  Wordt Lukaku dit seizoen topschutter in de Premier League?

  (1005 stemmen)

  Plaats een reactie

  BVDS +1098
  donderdag 21 september 2017 om 17:52
  Spijtig martinez, maar 'a 24 inch brain' bekt niet lekker....
  Vind ik leuk
  Daydreamer +4147
  donderdag 21 september 2017 om 19:09
  Een superieur brein? Grapjas, die Martinez :)!
  Het grote licht lijkt Lukaku me nu toch echt niet, hooguit een spaarlampje.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Bondscoach Martinez strooit met lof: "Lukaku heeft een superieur brein"