UPDATE: Opsteker voor Zulte Waregem, maar geen perfect nieuws

  UPDATE: Opsteker voor Zulte Waregem, maar geen perfect nieuws

  vrijdag 22 september 2017 om 12:50

  Er waren maar weinig tevreden gezichten te zien bij Zulte Waregem na de 2-3 overwinning tegen FC Luik. Het stoot wel een ronde verder door in de beker, maar verloor daarbij een belangrijke pion.

   Sander Coopman liep tijdens de wedstrijd een blessure op. Na ongeveer een half uur voetballen moest hij naar de kant. Een enkelblessure na een stevige tackle van de tegenstrever. "Zo'n actie kan niet op een voetbalveld", is Dury bijzonder streng in Het Laatste Nieuws.

  "De studs van de verdediger gingen door zijn kous. (op dreef) En zijn enkel bloedde. Ik aanvaard de uitleg van Boucaut - hij volgde de bal -, maar de lijnrechter had dit moeten zien. Ik hoop dat het meevalt, want Sander is een belangrijke pion. Na die fase voetbalde mijn team met schrik", aldus de coach.

  Update 22/9 - 12:50:  Goed nieuws voor Zulte Waregem. Coopman liep geen breuk op. Volgens Het Laatste Nieuws werd er ook geen scheur gedetecteerd. Wel heeft de middenvelder een kneuzing opgelopen. De wedstrijd van KAA Gent komt daardoor waarschijnlijk te vroeg, maar Zulte Waregem zullen ze al blij zijn dat Coopman geen weken aan de kant staat. 

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  UPDATE: Opsteker voor Zulte Waregem, maar geen perfect nieuws