'Frutos neemt vertrouweling mee naar A-kern van Anderlecht'

'Frutos neemt vertrouweling mee naar A-kern van Anderlecht'

woensdag 20 september 2017 om 18:15

Nicolas Frutos is de nieuwe hoofdcoach van Anderlecht, zij het dan voorlopig. In zijn nieuwe functie heeft hij meteen ook Pablo Morchon meegenomen naar de A-kern.

Morchon was bij de beloften al de rechterhand van Frutos, hij had daar de functie van physical coach. Nu gaat hij dezelfde functie uitoefenen bij de A-kern, zo weet Het Nieuwsblad. 

De Argentijn is al een tijdje en vertrouweling van Frutos. Hij kwam een dik jaar geleden samen met de voormalige spits naar Anderlecht. Aanvankelijk hield hij zich bezig met training voor de overbodige spelers Vanden Borre, Conte, Galhardo en Vico, maar zijn takenpakket werd daarna uitgebreid. Nu zet hij dus een nieuwe stap vooruit. 

De vraag is natuurlijk of Morchon lang met de A-kern kan werken, want de nieuwe coach brengt mogelijk zijn eigen physical coach mee. Onder meer Hein Vanhaezebrouck, Claude Puel, Frank de Boer, Christophe Galtier en Vitor Pereira worden genoemd voor de job.

Poll

Moet Frutos T1 van Anderlecht blijven?

(456 stemmen)

Plaats een reactie

Bacco +1621
woensdag 20 september 2017 om 21:07
Laat Frutos nog maar wat in de wachtkamer zitten. Liever een trainer die al wat watertjes doorstomen heeft en al een landstitel op zak heeft.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

'Frutos neemt vertrouweling mee naar A-kern van Anderlecht'