Genkenaar stuurt bondscoach wandelen: Ik had daar weinig zin in

Genkenaar stuurt bondscoach wandelen: "Ik had daar weinig zin in"

Gepubliceerd: dinsdag 5 september 2017 om 10:39di 05-09-2017 om 10:39

Racing Genk traint deze week met een sterk uitgedunde kern, liefst dertien speler zijn weg voor interlands. Edon Zhegrova had de veertiende kunnen zijn, maar had geen zin in de U21 van Kosovo.

Zhegrova kreeg een uitnodiging, maar hij heeft nee gezegd. "Ze hebben me opgebeld maar in de U21 had ik weinig zin. Ik wil eerst alles op KRC Genk zetten, hier aan speelminuten geraken", zo wil hij kwijt aan Het Belang Van Limburg.

Spelen voor de A-ploeg is wel een andere zaak. "Mocht Albert Bunjaki, de coach van de nationale A-ploeg me contacteren, dan zou ik er wel over nadenken. Ook al hebben we op dit moment nog geen goed team. De beste Kosovaren spelen voor Zwitserland, Duitsland en vooral Albanië. Ik heb ook nog andere opties, zolang ik geen officiële interland gespeeld heb."

Eén van die opties is Duitsland, maar dat sluit Zhegrova helemaal uit. "Ik werd geboren in Herford, in de buurt van Bielefeld. Mijn ouders waren op de vlucht voor de oorlog. Maar op mijn tweede verhuisden we al naar Pristina, ik heb niets met Duitsland."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws