'Hasi blijft Belgisch geïnspireerd: Rode Duivel op zijspoor in beeld bij Grieken'

'Hasi blijft Belgisch geïnspireerd: Rode Duivel op zijspoor in beeld bij Grieken'

27-08-2017 10:36

De transferdeadline nadert en Kevin Mirallas moet serieus nadenken over zijn toekomst. De Rode Duivel krijgt nauwelijks kansen bij Everton FC, waar hij al sinds 2012 onder contract staat. Daar wil zijn ex-club verandering in brengen.

Het Griekse Sportime meldt dat Olympiakos, waar Besnik Hasi de scepter zwaait, interesse heeft om Mirallas terug naar Griekenland te loodsen. Tussen 2010 en 2012 was de aanvaller al eens actief bij de Griekse recordkampioen. Die periode was bijzonder succesvol: hij wist zich zelf tot topschutter van de competitie te kronen. Dat leverde Mirallas uiteindelijk een transfer naar Everton op, maar dat huwelijk staat nu dus op de helling.

Tot op heden kwam onze landgenoot nog maar dertien minuten in actie dit seizoen. Dit weekend behoort hij zelfs niet tot de wedstrijdkern van The Toffees. Volgens Kristof Terreur, journalist bij Het Laatste Nieuws, is Mirallas momenteel op weg naar ons land. De aanvaller werd door Roberto Martinez immers wel opgeroepen voor de Rode Duivels. Of Mirallas ook meteen een transfer naar Olympiakos hoopt af te ronden, is nog niet duidelijk.