'Aanvaller van KRC Genk laat Belgische clubs links liggen'

'Aanvaller van KRC Genk laat Belgische clubs links liggen'

25-08-2017 07:59
2

José Naranjo lijkt bij KRC Genk geen toekomst meer te hebben. De Spaanse aanvaller mag op huurbasis weg. Heel wat Belgische club toonden interesse, maar grijpen waarschijnlijk mis. Dat meldt Het Laatste Nieuws. 

Royal Antwerp FC, KAS Eupen en KV Kortrijk dachten aan Naranjo, maar zullen het geweer mogelijk van schouder moeten wisselen. De spits is namelijk redelijk duur. Daarnaast kreeg Naranjo een aanbieding uit zijn thuisland. Real Oviedo wil hem strikken. In de Spaanse pers klonk het eerst nog dat de aanvaller geen heil zag in een avontuur bij de Spaanse tweedeklasser. Mogelijk is hij toch van mening veranderd. 

Naranjo speelt pas sinds januari in ons land. Genk plukte de aanvaller weg uit zijn geboorteland. Het nam hem over van Celta de Vigo. Bij Genk moest Naranjo het spitsenprobleem oplossen, maar hij kon de verwachtingen nooit echt waarmaken. Dit seizoen lijkt Naranjo pas derde of vierde keuze te zijn in Genk. Op de openingsspeeldag viel hij nog in tegen Waasland-Beveren en scoorde hij. Toch lijkt het daar bij te blijven voor hem in Genk.