'Antwerp denkt aan overbodige spits van Anderlecht'

'Antwerp denkt aan overbodige spits van Anderlecht'

24-08-2017 08:28
8

Anderlecht legde al in de winter de komst van Sylvère Ganvoula vast, maar liet de spits het seizoen volmaken bij Westerlo. In de voorbereiding maakte de aanvaller indruk, maar desondanks zit hij de laatste weken niet eens in de selectie. Een uitleenbeurt lonkt nu Anderlecht nog een nieuwe spits wil, Antwerp en Waasland-Beveren zijn kandidaat.

Dat meldt Het Nieuwsblad op donderdag. De 21-jarige Ganvoula maakte indruk bij Westerlo, maar in Brussel raakt hij momenteel niet verder dan de tribune. De spits wil zelf liever bij Anderlecht blijven. Paars-wit mikt echter op een nieuwe spits en dus lijkt er nog volk te moeten vertrekken. Hamdi Harbaoui is daar alvast één van, ook Isaac Kiese Thelin is een optie. Die laatste is echter een moeilijk dossier, aangezien Anderlecht hem zelf leent van Bordeaux. 

En zo lijkt Ganvoula het slachtoffer te worden. Waasland-Beveren zoekt nog een aanvaller na het vertrek van Zinho Gano en toont belangstelling, maar Antwerp lijkt over de beste kaarten te beschikken. Daar zijn William Owusu en Obbi Oulare een tijdje out, bovendien onderhoudt Luciano D'Onofrio goede banden met Anderlecht. Herman Van Holsbeeck liet eerder al verstaan dat een samenwerking met Antwerp een optie is. Mogelijk is Ganvoula een eerste wisselwerking tussen beide partijen.

Lees ook: Opmerkelijk: Antwerp biedt overbodige spelers aan bij Gent, maar vangt bot