'Geknoei van Teodorczyk deed pijn aan de ogen, maar beter dan alibispits Thelin'

'Geknoei van Teodorczyk deed pijn aan de ogen, maar beter dan alibispits Thelin'

maandag 21 augustus 2017 om 11:01

Zondag bakte Anderlecht er weinig van tegen STVV. Uiteindelijk verloor paars-wit met 2-3 van de Kanaries. In Het Nieuwsbald geeft journalist Jef Van Hoofstat zijn kijk op de malaise in Brussel. 

'De Brusselaars werden vorig seizoen steriel maar duidelijk kampioen, versterkten hun kern fors (Kums! Onyekuru! Sels!), maar trappen nu geen deuk meer in een pakje boter. Bij uitstek het geknoei van Lukasz Teodorczyk deed tegen STVV ronduit pijn aan de ogen, en dat was al een fikse vooruitgang tegenover alibispits Thelin', klinkt het.

Anderlecht moet op de volgende speeldag richting de Ghelamco Arena. Daar wacht KAA Gent, een ploeg die net zoals Anderlecht met de nodige problemen zit. "Volgende week ontmoeten AA Gent en Anderlecht elkaar in de Ghelamco Arena voor een duel op leven en dood: gaat de crisis na afloop mee op de bus naar de Brussel, of blijft hij plakken in Gent? De messen mogen al geslepen worden!"

Poll

Is Thelin goed genoeg voor Anderlecht?

(429 stemmen)

Plaats een reactie

maandag 21 augustus 2017 om 11:08
Gelijkspel denk ik
Vind ik leuk
Toca +19941
maandag 21 augustus 2017 om 11:09
Zonder doelpunten....
Vraag me af wie hier trouwens zegt dat thelin goed genoeg is voor Anderlecht? Stoute blauw zwarte ja.
Vind ik leuk
Garland +4274
maandag 21 augustus 2017 om 11:23
Die Thelin wil je nog niet gratis nemen. Onbegrijpelijk dat Anderlecht hem hield.
Vind ik leuk
stama +495
maandag 21 augustus 2017 om 11:52
Er zijn wel meer spelers die niet goed genoeg zijn voor Anderlecht. Bovendien is de kern niet goed uitgebalanceerd. Met Kums, Hanni, Stanciou, Dendoncker en Threbel teveel spelers die het spel willen opeisen. Weiler moet dringend aan de bak om zijn middenveld uit te balanceren. Het spel is teveel afhankelijk van Theo en als deze niet draait valt het raderwerk stil. en dat met al dat zogenaamd talent. Ik stel me vragen ofwel met transferbeleid ofwel met de trainer die materiaal niet goed gebruikt.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

'Geknoei van Teodorczyk deed pijn aan de ogen, maar beter dan alibispits Thelin'