Bölöni kondigt nieuwe versterking aan: We wisten het vrijdag al

  Bölöni kondigt nieuwe versterking aan: "We wisten het vrijdag al"

  maandag 21 augustus 2017 om 07:30

  Antwerp won afgelopen weekend met 1-2 van KV Mechelen, het begint zo met een 7 op 12 aan de competitie. Opvallend, zeker omdat de kern helemaal niet klaar is. Bölöni wil absoluut nog versterking zien in de komende weken.

  De coach zag namelijk Obbi Oulare uitvallen tijdens de wedstrijd. William Owusu is ook geblesseerd, dus deed Antwerp verder met Reda Jaadi als spits. "De blessure van Obbi maakt eigenlijk weinig verschil. Vrijdag wisten we ook al dat er nog een aanvaller bij moest komen. Ook als hij fit was gebleven, hadden wij het plan om er nog één, twee,… of vier spelers - niet allemaal aanvallers natuurlijk - bij te halen vóór het einde van deze transferperiode", stelt hij bij Het Nieuwsblad.

  Bölöni wil zich niet blindstaren op de goeie start. "Dat is goed, maar ik ben de match tegen Genk nog niet vergeten, toen we serieus op onze plaats gezet zijn. We moeten nederig blijven. We zitten in een proces en we zijn nog lang niet waar we willen zijn. Maar het is wel leuk om te zien dat we onze inspanningen beloond zagen."

  Plaats een reactie

  DeGreatOld +272
  maandag 21 augustus 2017 om 07:37
  Boloni heeft duidelijk nog veel ambitie : Great old trainer. En dat laat de supporters genieten, want ondanks alle chauvinisme, hadden we dit toch niet verwacht!
  Vind ik leuk
  GBAU +1538
  maandag 21 augustus 2017 om 10:00
  Ik wens het niemand toe, maar Oulare nú al geblesseerd?
  Dat zag toch wel iedereen aankomen, nee?

  Los daarvan, straf dat Antwerp toch maar mooi Genk, Anderlecht, Mechelen, Gent en Oostende achter zich houdt in de stand!
  Vind ik leuk
  maandag 21 augustus 2017 om 17:01
  Zo moet het, voetjes op de grond. Die extra spits en spelverdeler zullen er toch moeten komen.

  En wat Oulare betreft, daar verschiet ik niet van, was zijn eerste echte sprint in wedstrijd met belang, vind hem stroef, maar je hoort me ni zeggen dat t gene werker is.
  [Reactie gewijzigd op maandag 21 augustus 2017 om 17:04]
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Bölöni kondigt nieuwe versterking aan: "We wisten het vrijdag al"