Antwerp van de hemel naar de hel en weer terug in slotfase

19-08-2017 22:17
3

Royal Antwerp FC heeft zaterdag zijn tweede uitzege van het seizoen geboekt. Tegen KV Mechelen leek het in de slotfase de zege nog te vergooien, maar Faris Haroun zorgde uiteindelijk voor de 1-2 zege van The Great Old.

Met Jelle Van Damme in de tribune begon de match Achter de Kazerne zeer genietbaar, maar na vijf minuten was het beste van het spel al verdwenen. Dat we gingen rusten met 0-0 was dat ook niet zo raar. Antwerp was trouwens na een kwartier spelen trouwens al offensief onthoofd. Oulare moest immers al vroeg naar de kant.

Na de rust schoot Duplus de bezoekers op voorsprong. Antwerp leek de 0-1 te kunnen vasthouden, maar vlak voor het einde kwam de thuisploeg met veel hangen en wurgen dan toch langszij. Bandé knikte van dichtbij raak. Antwerp ging zo van de hemel naar de hel, maar gelukkig konden de bezoekers rekenen op Haroun. In de 90e minuut bezorgde hij Antwerp toch de zege.