Waasland-Beveren blijft niet bij de pakken zitten: Clement krijgt nieuwe spits

Waasland-Beveren blijft niet bij de pakken zitten: Clement krijgt nieuwe spits

16-08-2017 21:25
3

Waasland-Beveren is uitstekend aan de competitie begonnen, maar ziet nu met Zinho Gano één van zijn absolute sterkhouders vertrekken. Trainer Philippe Clement hoeft echter niet te wanhopen. Hij zal snel een nieuwe spits krijgen.

De 23-jarige spits deed in totaal 26 keer de netten trillen voor geel-blauw. Dit seizoen scoorde Gano al vier doelpunten in drie wedstrijden. "De sportieve cel gaat in samenspraak met de trainer nu heel intensief op zoek naar een vervanger", staat te lezen op de webstek van de Waaslanders. "De club wenst Zinho te bedanken voor zijn inzet en de mooie momenten die hij ons heeft bezorgd."

"Het vertrek van de Gano geeft wat een dubbel gevoel op de Freethiel. Enerzijds wou de club de spits natuurlijk langer houden, maar de lokroep van een hoger ingeschatte club kan niet zomaar genegeerd worden. Anderzijds geeft het ons ook een fier gevoel. De visie van de club is om jonge, Belgische talenten aan te trekken en beter maken.

"Het feit dat Zinho zijn carrière vorm heeft gegeven op de Freethiel is enkel en alleen een compliment voor de onze manier van werken. Het bestuur deed vorige zomer ook een flinke inspanning om zijn contract te verbeteren en de clausule ook aan te passen. Wij krijgen nu dus ook loon naar werken."

OFFICIEEL: KV Oostende weet revelatie te strikken