KV Oostende in diepe crisis? Twijfel in de groep is groot

  KV Oostende in diepe crisis? "Twijfel in de groep is groot"

  dinsdag 15 augustus 2017 om 11:38

  KV Oostende is heel slecht begonnen aan het nieuwe seizoen. De Europese uitschakeling tegen Marseille was voorzien, maar de 0 op 9 zeker niet. Marc Degryse ziet vooral achterin heel wat problemen.

  Degryse vertelt in Extra Time dat Oostende hem in negatieve zin verbaast. "Dit had ik helemaal niet verwacht. In de Europese duels tegen Marseille hebben ze getoond wat er in de spelersgroep zit, maar in de competitie hebben ze een valse start gemaakt", aldus de analist.

  Vooral het geklungel in de defensie doet pijn aan de ogen. "Achterin is het rampzalig. Het vertrouwen is daar weg: Proto gaat vroeg in de match in de fout en dat slaat op de rest van de groep. Ook Nicolas Lombaerts deelde in de malaise. De twijfel in de groep is groot."

  Bovendien speelt Oostende veel te laks. "Yves Vanderhaeghe heeft al gezegd dat er te weinig smeerlapjes in zijn ploeg zitten. Er heerst ook wat nonchalance. 'Het zal wel goed komen'. Maar er is nog veel werk aan de winkel voor Vanderhaeghe, ook met strubbelingen rond spelers die nog weg willen. Misschien kunnen ze een keer naar Pairi Daiza?"

  Plaats een reactie

  SD +6021
  dinsdag 15 augustus 2017 om 13:33
  Een groep van bij andere clubs afgeserveerde spelers die vorig seizoen op een wolk geleefd hebben
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  KV Oostende in diepe crisis? "Twijfel in de groep is groot"