Antwerp krijgt viertal niet speelgerechtigd: ''Sommige clubs hebben meer rechten''

  Antwerp krijgt viertal niet speelgerechtigd: ''Sommige clubs hebben meer rechten''

  zaterdag 12 augustus 2017 om 11:40

  Royal Antwerp FC krijgt zondag Racing Genk op bezoek. The Great Old moet het echter nog doen zonder vier aanwinsten, die blijven wachten op een werkvergunning.

  Antwerp probeert Nader Ghandri, Moustapha Sall, Matheus Borgeus Domingues en luka Stojanovic zo snel mogelijk speelgerechtigd te krijgen, maar voorlopig is het papierwerk nog altijd niet geregeld. Coach Laszlo Bölöni baalt daar flink van. ''Ik stel vast dat er clubs zijn die een speler in anderhalve dag speelgerechtigd krijgen en bij ons duurt dat veel langer'', aldus de ontstemde coach.

  Bölöni vervolgt: ''Er loopt hier al drie weken een Braziliaan (Domingues, nvdr.) rond en dat papierwerk blijft maar aanslepen, terwijl voor andere clubs zoiets geregeld kan worden in anderhalve dag. België is blijkbaar geen land zoals alle anderen. Voor mensen die in het noorden wonen, zijn er andere regels dan voor die in het zuiden'', klaagt hij.

  De Roemeen is zelfs van mening dat bepaalde clubs een voorkeursbehandeling krijgen. ''Ik zou aan de liga willen vragen om die dingen wat beter op mekaar af te stemmen. Het lijkt wel dat er sommige ploegen voorgetrokken worden ten opzichte van andere. Maar de wet zou toch voor iedereen hetzelfde moeten zijn? Het is niet normaal dat er clubs zijn die meer rechten hebben'', besluit Bölöni.


  Plaats een reactie

  zaterdag 12 augustus 2017 om 12:47
  Mr Bölöni dit is geen nieuw verschijnsel bij onze club. Zowel bij de KBVB, als bij de schrijvende pers, als op TV worden vaak twee maten en twee gewichten gebruikt als RAFC ter sprake komt. Het is alleszins frustrerend...
  Vind ik leuk
  Toca +27492
  zaterdag 12 augustus 2017 om 13:19
  En dat allemaal ondanks dat antwerpen t stad is en de rest parking ?
  Vind ik leuk
  Wimz3 +586
  zaterdag 12 augustus 2017 om 14:10
  Iedereen is bang van Antwerep! COYR
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Antwerp krijgt viertal niet speelgerechtigd: ''Sommige clubs hebben meer rechten''