Weiler krijgt sneer van ex-speler: ''Toen hij kwam, stokte het''

Weiler krijgt sneer van ex-speler: ''Toen hij kwam, stokte het''

08-08-2017 14:46
3

Nathan de Medina was één van de jongelingen die deze zomer zijn koffers mocht pakken bij Anderlecht. De Medina vond onderdak bij Royal Excel Moeskroen. Al was het vertrek tegen zijn zin. "Het is een ontgoocheling dat ik er niet kon doorbreken.''

René Weiler krijgt zelfs nog een trap na. "Ik dacht dat ik vertrokken was nadat ik onder Besnik Hasi twee wedstrijden mocht spelen tijdens de Play-Offs in de lente van 2016, maar toen kwam Weiler en stokte het. Waarom weet ik niet want we hebben amper met elkaar gesproken", luidt de kritiek van De Medina in gesprek met La Dernière Heure.

De Medina werd vorig seizoen uitgeleend aan Oud-Heverlee Leuven, waar hij niet verder kwam dan vijftien optredens. Onder Weiler had de centrale verdediger helemaal geen uitzicht op speeltijd, waardoor Anderlecht instemde met een definitief vertrek. Opvallend genoeg gingen veel jeugdproducten hem deze transfermercato voor. Michaël Heylen, Aaron Leya Iseka, Orel Mangala, Hervé Matthys, Andy Kawaya, Dodi Lukebakio, Liam Bossin, Wout Faes, Idrissa Doumbia en last but not least Youri Tielemans hebben Brussel ook verlaten, waarbij het in sommige gevallen nog wel gaat om een uitleenbeurt.