Svilar bezorgt Anderlecht opnieuw kopzorgen: doelman speelt niet door 'blessure'

Svilar bezorgt Anderlecht opnieuw kopzorgen: doelman speelt niet door 'blessure'

07-08-2017 16:47
6

Het geruzie tussen Mile Svilar en Anderlecht dreigt nog fout af te lopen. De doelman wil het liefst van al vertrekken bij de Brusselaars, maar Anderlecht geeft nog niet toe. Mogelijk probeert hij het nu op een andere manier om Anderlecht toch tot verkopen te dwingen.

RSC Anderlecht was het voorbije weekend actief op de Ottencup in Nederland. Dat liep niet al te goed af voor paars-wit, dat al snel werd uitgeschakeld op het toernooi. De Brusselaars slikten enorm veel doelpunten. Het kon ook anders afgelopen zijn. Het was namelijk de bedoeling dat ook Svilar aanwezig ging zijn op het toernooi. Hij haakte in laatste instantie echter af met een heel lichte blessure. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Toch enigszins opvallend. Enkele kwatongen beweren dan ook dat het om 'transferitis' zou gaan. Anderlecht zou volgens O Jogo al een bod van 3,5 miljoen euro ontvangen hebben voor Svilar. Dat vindt paars-wit echter niet goed genoeg. Met deze nieuwe zet probeert Svilar Anderlecht misschien toch nog tot een akkoord te dwingen.