'Mbappé wil weg bij Monaco en kan naar Barcelona als opvolger Neymar'

'Mbappé wil weg bij Monaco en kan naar Barcelona als opvolger Neymar'

02-08-2017 23:32
17

Groot nieuws uit Frankrijk: Kylian Mbappe heeft AS Monaco op de hoogte gebracht van zijn vertrekwens. De achttienjarige aanvaller heeft zijn zinnen gezet op een transfer.

Dat meldt het doorgaans goed ingevoerde L'Equipe woensdagavond. Mbappé wacht al een paar weken op een aangekondigde contractaanbieding van Monaco. De aanvaller, wiens contract medio 2019 afloopt, is het inmiddels zo zat, dat hij zijn conclusies heeft getrokken: Mbappé wil deze zomer vertrekken.

Een transfer naar Real Madrid ligt het meest voor de hand, omdat de Spaanse grootmacht vorige week een bod van 180 miljoen euro uitgebracht zou hebben. Monaco ontkende dat meteen, maar door de vermeende vertrekwens van Mbappé laaien de geruchten toch weer op.

Real Madrid is echter niet de enige gegadigde voor de talentvolle Fransman, die vorig seizoen 26 keer scoorde voor Monaco. L'Equipe schrijft dat FC Barcelona verregaande interesse heeft in Mbappé, die mogelijk Neymar kan opvolgen. De club en entourage van de speler zouden al hebben gesproken.