Dreigt Gent sterkhouder te verliezen? Dan zal ik oplossing moeten zoeken

Dreigt Gent sterkhouder te verliezen? "Dan zal ik oplossing moeten zoeken"

27-07-2017 12:30
5

Danijel Milicevic is al enkele seizoenen een sleutelpion bij KAA Gent. Maar de Buffalo's haalden deze zomer wel voor vier miljoen Franko Andrijasevic binnen, eveneens een nummer tien. En dus maakt de specialist van stilstaande fases zich toch een beetje zorgen. "Why always me?"

"Eerlijk, toen Andrijasevic tekende, vroeg ik me af of AA Gent nog op me rekende", geeft Milicevic toe in Het Laatste Nieuws. "Hoe zou je zelf zijn? Twee van de duurste aankopen uit de clubgeschiedenis zijn nummers tien", doelt hij ook op de aankoop van Yuya Kubo. '" Ik dacht 'Why always me?' Tijdens de individuele gesprekken die de coach bij aanvang van het seizoen voert, heb ik duidelijkheid gevraagd. Maar de coach zei dat hij nog steeds op me rekent. Dat volstaat."

En dus is de Bosnische Zwitser voorlopig gerustgesteld. "Ik maak me op dit moment dan ook geen zorgen, ik voel me nog steeds belangrijk. Ik heb deze club al veel heb bijgebracht. De voorbije drie jaar was ik in meer dan 60 doelpunten betrokken. Mijn statistieken zijn dus niet zo slecht. Maar als de komende weken blijkt dat ik op geen enkele positie eerste keuze ben, ga ik nadenken over een oplossing", aldus de aanvallende middenvelder.