Boskamp heeft kritiek op beleid van Antwerp: Dat zie je nu al

Boskamp heeft kritiek op beleid van Antwerp: "Dat zie je nu al"

24-07-2017 08:15

Antwerp is voorlopig een grote onbekende in de Jupiler Pro League. Hoe gaat het Stamnummer 1 dit seizoen voor de dag komen? Volgens Johan Boskamp zijn de eerste tekenen niet geweldig.

In Het Belang Van Limburg geeft huisanalist Boskamp zijn voorspelling voor dit seizoen. Zeker in het begin wordt het moeilijk voor Antwerp. "Ik vind het leuk dat Antwerp terug de stap naar Eerste Klasse zet, maar het wordt een lastige comeback. Ze zullen hard moeten werken om de degradatie te vermijden."

Vooral op transfervlak ziet Boskamp voorlopig weinig ambitie bij de promovendus. "D'Onofrio gaat wachten tot eind augustus, wanneer de prijzen zakken. Het wordt voor Bölöni een moeilijke start, maar die accepteert dat. De start van Antwerp is niet van de poes. Het krijgt onmiddellijk een reeks topclubs voorgeschoteld. En aangezien die toppers snel Europees moeten spelen, gaan ze klaar zijn."

Vooral het gebrek aan Belgische pistes stoort Boskamp. "Ik verwacht een vreemdelingenlegioen. Je ziet dat nu al. De aangetrokken spelers komen van Porto of PSG."