Komt Antwerp in de problemen? 'Pijnlijk om vast te stellen'

Komt Antwerp in de problemen? 'Pijnlijk om vast te stellen'

22-07-2017 17:20
5

Het seizoen start over amper een week, maar bij Antwerp blijft het wachten op de echt grote namen. Dat kan The Great Old nog duur komen te staan, schrijft men in Het Nieuwsblad.

'Nieuwkomers als Zotsara Randriambolona (Virton), Dylan Batubinsika (PSG) en Reda Jaadi (KV Mechelen) moeten het allemaal nog bewijzen. Doelman Sinan Bolat heeft het talent, maar kon dat al lang niet meer tonen', klinkt het.

'Van Ivo Rodrigues (Porto) en Moustapha Sall (Al-Arabi) mogen we wel verwachten dat ze een meerwaarde zullen zijn in de Belgische competitie. Maar wellicht komt er nog wat talent bij tegen 1 september, als de transferperiode afloopt.'

Moeilijk begin
Het dagblad vreest vooral een moeilijk begin voor de Antwerpenaren. 'Met in de eerste weken kleppers als Anderlecht, Gent, Genk, KV Mechelen en Oostende kan de onvolledige kern Antwerp straks nog erg zuur opbreken.'

Nog huiswerk
'Niemand loopt na een moeizame start graag achter de feiten aan. Net daarom is het pijnlijk om vast te stellen dat Antwerp al half maart klaar was met de vorige competitie en meer dan vier maanden later nog niet klaar is met het huiswerk', klinkt het.

'De aanstelling van sportief directeur Luciano D'Onofrio en trainer Laszlo Bölöni sleepte veel te lang aan, waardoor al het sportieve werk is blijven liggen tot begin juli. Hopelijk voor Antwerp niet met al te verregaande gevolgen', luidt het.