Puzzelen voor Racing Genk, drie spelers out voor competitiestart

Puzzelen voor Racing Genk, drie spelers out voor competitiestart

18-07-2017 08:00

Het seizoen is nog niet begonnen, maar Racing Genk moet nu al blessures gaan opvangen. Drie spelers raken namelijk niet klaar voor de eerste competitiewedstrijd.

Op 29 juli begint Racing Genk aan zijn nieuwe campagne. In de Luminus Arena staat dan Waasland-Beveren op het menu. Het Belang Van Limburg weet nu al dat drie belangrijke spelers die match niet zullen halen.

Alejandro Pozuelo is nog niet klaar om voluit te trainen, hij sukkelt nog met zijn blessure van afgelopen seizoen. Zijn afwezigheid zou echter niets te maken hebben met zijn transferwens. Pozuelo wil zelf graag terug naar Spanje, maar Racing Genk laat dat niet toe.

Ook Joakim Maehle raakt niet fit nadat hij zijn enkel verdraaide in de oefenwedstrijd tegen Ajax. Genk moet dus snel op zoek naar een nieuwe rechtsback. Marcus Ingvartsen zal ook niet beginnen aan het seizoen, hij krijgt een lichter programma na een kleine blessure. Hij heeft maar één week vakantie gehad, want de Deense competitie loopt niet gelijk met de Belgische.