'Gents tijdperk eindigt voor bedrag onder de tien miljoen euro'

'Gents tijdperk eindigt voor bedrag onder de tien miljoen euro'

15-07-2017 07:12
1

De kans is groot dat Reno Neto zijn laatste wedstrijd voor KAA Gent al heeft gespeeld. Momenteel probeert de 25-jarige middenvelder in Engeland een contract te versieren. De overgang naar Brighton & Hove Albion lijkt slechts een kwestie van tijd.

Vorig seizoen wist Brighton & Hove  Albion promotie af te dwingen naar de Premier League. Het deed dat met onder meer Sébastien Pocognoli en Anthony Knockaert in de rangen. Om op het Engelse hoogste niveau te overleven zoekt de club nu naar vers bloed. Vrijdag liet VoetbalPrimeur.be je al weten dat Neto naar Engeland vertrok om zijn medische testen af te leggen.

Volgens Het Nieuwsblad is een kwestie van tijd alvorens de transfer officieel wordt aangekondigd. De clubs zijn er nog niet uit, maar Gent wil meewerken aan een transfer. De Buffalo's hopen een bedrag te vangen tussen de vijf en acht miljoen euro.

Neto speelt al sinds januari 2013 voor Gent. Pas afgelopen winter nam de club hem definitief  over. Met Damien Marcq haalde de club al een vervanger in huis.