'Bekende doelman prijkt op het verlanglijstje van Antwerp'

'Bekende doelman prijkt op het verlanglijstje van Antwerp'

12-07-2017 06:43

Vanaf dit seizoen speelt Logan Bailly terug in de Jupiler Pro League. Volgens Het Nieuwsblad kan daar nog een ex-doelman van onder meer Standard en KRC Genk bijkomen. Royal Antwerp FC zou namelijk aan Sinan Bolat denken. 

Dat Bolat aan Antwerp wordt gelinkt, hoeft niet te verbazen. De Turkse keeper staat immers nog altijd op de loonlijnst van FC Potro, de club waar The Great Old een samenwerkingsverband mee heeft. In Portugal heeft Bolat nog weinig toekomst. De afgelopen seizoenen werd hij haast voortdurend verhuurd. Zo speelde hij onder meer bij Club Brugge, het Turkse Galatasaray en het Portugese Arouca.

Bolat - nog altijd maar 28 jaar - zou een nieuwe terugkeer naar België wel zien zitten. De doelman moet wel serieus inleveren wil hij op de Bosuil gaan spelen. Eerder was hij ook in beeld bij Moeskroen, maar die club ging voor Bailly.

Met Nicaise Kudimbana, Antonio Jezina en Kevin Debaty heeft Antwerp nog drie keepers in de rangen, waardoor de transfer van Bolat geen topprioriteit is. Antwerp houdt ook nog altijd Ludovic Butelle achter de hand. De Franse doelman van Club Brugge werd aangeboden op de Bosuil.