Anderlecht-trio wordt fel aangepakt: 'Zij hebben het moeilijk'

Anderlecht-trio wordt fel aangepakt: 'Zij hebben het moeilijk'

10-07-2017 09:15
1

Anderlecht kreeg vorige week zijn eerste echte test voor de kiezen, maar RB Salzburg was te sterk. Het werd 4-1. Het Laatste Nieuws wijdt een uitgebreide analyse aan die match en ziet vooral voorin momenteel een probleem.

Anderlecht maakte bijzonder weinig klaar tegen de Oostenrijkse topclub, en dat zou volgens Het Laatste Nieuws vooral aan de spitsen liggen. "Teodorczyk en Ganvoula gaven niet thuis. Dat had zeker ook met de aanvoer te maken, maar in de duels waren de aanvallers evenzeer bleekjes."

Ook de trainingen waren niet hoopgevend als het gaat om de spitsen. "Op de training in Oostenrijk is gebleken hoe moeilijk Teo, Ganvoula en Thelin het (momenteel?) hebben om een goal te scoren. Het kostte Thelin zelfs zijn plaats in de selectie voor Salzburg. In de pikorde lijkt Ganvoula hem te zijn voorbijgestoken."

Echt een scoringsprobleem kan je echter niet hebben met de topschutter van vorig seizoen in de kern. "Het komt er nu voor Weiler op aan om Teodorczyk terug aan het scoren te krijgen", luidt de logische conclusie dan ook.