De Belder is resoluut: ''Ik wil inderdaad niet meer voor Lierse spelen''

De Belder is resoluut: ''Ik wil inderdaad niet meer voor Lierse spelen''

09-07-2017 19:21

Lierse SK kwam zaterdagavond met zeer opvallend nieuws. De Pallieters meldden via Facebook dat sterkhouder Dylan De Belder niet langer meer voor de club wil uitkomen. De Belder is niet van plan om nog van gedachten te veranderen.

De Belder heeft het nieuws namlijk bevestigd aan Het Nieuwsblad en spreekt duidelijke taal. ''Het verhaal klopt. Ik wil inderdaad niet meer spelen voor Lierse. Ze weten al langer dat ik hogerop wil en neem geen risico meer op blessures. Trainen wil ik nog, spelen niet'', is hij resoluut. 

Volgens de hoofdpersoon zelf is hij nog niet in gesprek met een andere ploeg. ''Of er een andere club is? Momenteel niet, maar ik ga er wel van uit dat die er zal komen. Het is misschien een risico, maar dat neem ik er graag bij'', besluit hij. De 25-jarige schaduwspits maakte vorig seizoen met 23 treffers veel indruk bij Lierse en heeft zich met zijn spel in de kijker gespeeld van meerdere eersteklassers. De Belder hoopt nu dan ook op een transfer naar de Jupiler Pro League. Wordt vervolgd.