Rode Duivel zit goed waar hij zit: 'Enkel contact via tussenpersoon'

Rode Duivel zit goed waar hij zit: 'Enkel contact via tussenpersoon'

30-06-2017 10:15

Gaat Thorgan Hazard zijn huidige club Borussia Mönchengladbach verlaten. Die kans bestaat, want volgens het Franse Foot Mercato is er heel wat interesse. Hij zou onder meer naar de Ligue 1 kunnen.

Hazard heeft een degelijk seizoen achter de rug in de Bundesliga, de centrale middenvelder kwam er aan zes doelpunten en vijf assists op 27 wedstrijden. Kennelijk was dat voldoende om een aantal andere clubs te overtuigen van zijn kunnen.

In de Premier League hebben zowel West Ham United, Leicester City als Stoke City hem op het lijstje staan. In Frankrijk is hij dan weer gegeerd door landskampioen AS Monaco, waar hij Youri Tielemans zou kunnen tegenkomen. De vraag is echter of Hazard wel kan vertrekken uit Duitsland, waar hij al sinds 2014 speelt. Hij heeft daar namelijk nog een contract lopen tot de zomer van 2019.

Update 30-6; 10:15 uur: Thorgan Hazard lijkt voorlopig niet te azen op een transfer. Dat stelt Maxime Avengazar van RTL. Volgens onze Waalse collega voelt de Rode Duivel zich goed in Duitsland en is Hazard niet aan de orde. Voorlopig had enkel een tussenpersoon van Lyon contact met de speler.