'Droomtransfer van Club Brugge kan ploegmaat van Gillet worden'

'Droomtransfer van Club Brugge kan ploegmaat van Gillet worden'

23-06-2017 13:53

Club Brugge toont al een heel tijdje interesse in Tal Ben-Haim, maar de kans dat hij ooit naar het Jan Breydelstadion komt, wordt almaar kleiner. De flankspeler van Maccabi Tel Aviv staat op het punt om te beginnen aan een nieuw avontuur. 

Volgens One wil het Franse Nantes de komst van Ben-Haim snel afronden. De club van Guillaume Gillet is bereid om 2,9 miljoen euro te betalen voor Ben-Haim. Voor die prijs moet Maccabi Tel Aviv wel laten gaan, want dat is de gelimiteerde som in het contract van de Ben-Haim. 

Eerder kreeg de club een aanbieding van Sparta Praag binnen op de speler. De Tsjechen hebben wel iets minder over voor Ben-Haim. De speler zelf gaat ondertussen wel al testen bij Sparta, maar een verbeterd bod kan hem nog op andere gedachten brengen.

In de winter wilde Club Brugge Ben-Haim strikken. Het zag in de speler de ideale opvolger van José Izquierdo. Uiteindelijk kwam een transfer net niet. Blauw-Zwart haalde wel voor die positie Dorin Rotariu binnen. De Roemeen liet in zijn eerste matchen een goede indruk na bij Blauw-Zwart