'Tussenkomst van Vanhaezebrouck maakt Standard woedend'

'Tussenkomst van Vanhaezebrouck maakt Standard woedend'

maandag 19 juni 2017 om 11:45

Standard en Gent hebben in de afgelopen weken een transferstrijd uitgevochten. Gent bleek de verrassende winnaar voor middenvelder Franko Andrijasevic. Op het laatste nippertje werd de Kroaat weggepikt voor de neus van de Luikenaars, en dat is absoluut niet goed gevallen.

Het Nieuwsblad laat weten dat Hein Vanhaezebrouck een bijzonder belangrijke rol heeft gespeeld in deze transfersoap. "De ergernis bij Standard groeide naarmate het weekend vorderde en het humeur van Bruno Venanzi ging helemaal onder het vriespunt toen Hein Vanhaezebrouck plots zijn ­intrede deed op het strijdtoneel. Na een telefoongesprek met de Gentse coach ging ­Andrijasevic helemaal overstag.

Andrijasevic negeerde zelfs een voorcontract om naar Gent te kunnen. "In maart werden de onderhandelingen met de speler al afgerond. Die tekende toen een voorcontract. Maar dat hield dus niet stand. Gent sprong pas een tiental dagen geleden op de kar en trekt nu dus aan het langste eind."

Ook zijn ploeg Rijeka spande uiteindelijk samen met Gent. "Standard was nochtans ook bereid zijn transferrecord te evenaren en bood 3,5 miljoen. Maar Rijeka wou absoluut de 4 miljoen van Gent en zette Andrijasevic onder druk. Hij gaf uiteindelijk toe en tekent dus toch voor de Buffalo's."

Poll

Heeft Gent iets verkeerds gedaan?

(1506 stemmen)

Plaats een reactie

maandag 19 juni 2017 om 11:49
Wie stemt ja en waarom??? Wat een naïeve bende in Luik, kom op zeg!!
Vind ik leuk
Garland +4701
maandag 19 juni 2017 om 11:58
HOE DURFT GENT - hahahahahahahaha

Dit is toch niet meer dan normaal dat je alles doet om een speler binnen te halen, die je echt wil.
Vind ik leuk
maandag 19 juni 2017 om 11:59
https://imgflip.com/i/1r4u67
Vind ik leuk
maandag 19 juni 2017 om 12:45
Gent overkwam hetzelfde met Trebel naar Anderlecht
Vind ik leuk
Bart1999 +1468
maandag 19 juni 2017 om 13:01
Er zijn al lang geen normen en waarden meer, bij geen enkele club of speler, zo simpel is dat. En de speler zal echt niet voor dikke Hein naar Gent komen, puur voor het geld. Niet vergeten dat die speler voor 50 % eigendom is ( en blijft ) van een investeringsmaatschappij en die willen één ding en dat is geld. Bij ons noemen ze dat koehandel. In West en Oost-Vlaanderen noemt men dat zaken doen. Andersom noemt men dat maffia, maar dat kan in Gent nog moeilijk met maffia als burgemeester.
Vind ik leuk
reality +257
maandag 19 juni 2017 om 14:23
de maffia in Belgie lijkt mij toch meer franstalig te zijn
Vind ik leuk
Patfey +3760
maandag 19 juni 2017 om 19:16
Standard moest maar een akkoord met diens vlug gesloten hebben, in plaats van te blijven pingelen, geen medelijden waard.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

'Tussenkomst van Vanhaezebrouck maakt Standard woedend'