'Club richt zich op Franse markt en klopt aan bij grote revelatie Nice'

'Club richt zich op Franse markt en klopt aan bij grote revelatie Nice'

18-06-2017 07:00
6

Club Brugge is nog van plan om zich de komende weken gericht te versterken. Het haalde daarvoor vooral jonge jongens. Guillaume Hubert en Emmanuel Dennis krijgen er mogelijk een nieuw maatje bij in de vorm van Arnaud Lusamba.

 Volgens L'Equipe toont Club Brugge serieuze interesse in Lusamba. De twintigjarige middenvelder maakt onderdeel uit van revelatie OGC Nice, dat vorig seizoen op de derde plek eindigde in de Ligue 1. De Franse club mag volgend seizoen Europa in en zal zich dus serieus versterken met enkele grote namen (waaronder Gianelli Imbula), wat de speelkansen van Lusamba zou doen slinken. Daar wil Club Brugge van profiteren.

Lusamba kwam vorig seizoen al amper in actie. Zo speelde hij maar negen wedstrijden. Maar bij Nice willen ze de talentvolle aanvallende middenvelder nog niet laten gaan. Het zou daarom enkel om een uitleenbeurt gaan. Bij Club Brugge zou Lusamba dan de concurrentie moeten aangaan met Hans Vanaken, die eigenlijk geen echte concurrent had het afgelopen seizoen.