RSCA laat sterkhouder niet zonder slag of stoot gaan: Willen dat hij blijft

RSCA laat sterkhouder niet zonder slag of stoot gaan: "Willen dat hij blijft"

16-06-2017 20:17
4

Anderlecht raakte met Youri Tielemans al een absolute sterkhouder kwijt. Is topschutter Lukasz Teodorczyk de volgende topspeler die paars-wit gaat verlaten? Spaanse media weten alvast dat Sevilla serieus bezig is met de komst van de Pool.

Teodorczyk prijkt donderdag op de voorpagina van de sportkrant Estadio Deportiva. Het bijschrift luidt: 'de pure negen die nog ontbreekt'. De krant meldt dat Sevilla liefst vijftien miljoen euro over heeft voor de Anderlecht-spits. Eerder schreven ook al Poolse media dat Anderlecht spoedig een lucratief voorstel van de Spaanse subtopper mag verwachten.

La Dernière Heure schreef dat Herman Van Holsbeeck naar verluidt vanaf tien miljoen euro zou willen praten over een transfer. De Brusselaars dromen van het dubbele, maar het is goed mogelijk dat Anderlecht en Sevilla elkaar in het midden gaan ontmoeten tijdens de onderhandelingen. Paars-wit maakt hoe dan ook een mooie winst op de goalgetter, die door de huur en koop circa 5,5 miljoen zou hebben gekost.

Update 16/06 20.17 uur: In de Poolse pers ontkent Herman Van Holsbeeck dat Sevilla al een bod zou uitgebracht hebben op Teodorczyk. De manager van Anderlecht gaat zelfs nog een stap verder. Hij zou Teodorczyk gewoon bij Anderlecht laten blijven.

"Hij tekende bij ons een contract voor twee jaar en daar zijn we erg blij mee. We willen dat hij blijft. Als er een goed bod komt, zouden we kunnen gaan praten. Op dit moment blijft Teo echter bij Anderlecht", klinkt het tegenover Przeglad Sportow.