'Anderlecht stoomt door en wil ook Nederlandse international'

'Anderlecht stoomt door en wil ook Nederlandse international'

11-06-2017 16:00
2

Anderlecht is afgestapt van de piste Matz Sels, maar misschien gaat het toch nog een doelman weghalen bij het Engelse Newcastle. Daar speelt namelijk ook de Nederlander Tim Krul.

Het contract van Krul loopt nog één jaar door. Manager Rafa Benitez is naarstig op zoek naar een nieuwe sluitpost, melden Engelse media. Pepe Reina (SSC Napoli) staat hoog op de verlanglijst van de promovendus en ook de clubloze Willy Caballero is in beeld. 

Hoe dan ook is er voor Krul weinig perspectief op St. James' Park. Afgelopen seizoen werd de goalie al verhuurd aan Ajax en AZ. Nu hoopt Anderlecht hem over te kunnen nemen van Newcastle. The Daily Mirror meldt de interesse vanuit Brussel. Omdat het contract van Krul in 2018 afloopt, is het onduidelijk of Anderlecht hem wil huren óf definitief hoopt in te lijven.  

Met Frank Boeckx en Mile Svilar heeft Anderlecht al twee keepers die gaan strijden voor een plek onder de lat, maar aangezien Ruben Martinez waarschijnlijk weggaat is een derde mogelijkheid geen overbodige luxe.