Routinier denkt niet aan vertrek op de Bosuil: Ik heb nog drie jaar contract

Routinier denkt niet aan vertrek op de Bosuil: "Ik heb nog drie jaar contract"

28-05-2017 12:45
1

Na de promotie richting Eerste Klasse A staat Royal Antwerp FC voor een schoonmaakoperatie. Heel wat spelers zullen de Bosuil binnenkort (moeten) verlaten. De voorbije dagen werd ook Steve Colpaert bij de vertrekkers gerekend, maar die bijt nu van zich af.

In La Dernière Heure verscheen recent het nieuws dat de verdediger dicht bij een overeenkomst met RWDM zou staan. Niets van aan, verduidelijkt Colpaert nu in diezelfde krant. "Er is geen enkel contact geweest tussen RWDM en mij", bant hij alle twijfels. "Ik heb nog drie jaar contract bij Antwerp. Ik reken erop dat ik dat contract uitdoe op de Bosuil."

Nochtans kwam Colpaert vorig seizoen, zeker op het eind, eerder sporadisch in actie. "Maar de club heeft met nog niet gezegd dat ik moet vertrekken. Er is dus helemaal geen sprake van een terugkeer naar RWDM. Ik heb de ambitie om in Eerste Klasse A te spelen", besluit hij. Voor zijn periode bij The Great Old behoorde Colpaert tot de betere verdedigers in België als speler van Zulte Waregem.