'Mourinho gaat voor vier transfers deze zomer: grote namen worden genoemd'

'Mourinho gaat voor vier transfers deze zomer: grote namen worden genoemd'

26-05-2017 13:18

Manchester United-manager José Mourinho wil zijn ploeg in de transferzomer op vier posities versterken. Bij de club verwachten ze dan ook een 'crazy' transferperiode.

Volgens de Manchester Evening News gaat Mourinho een centrale verdediger kopen, evenals een centrale middenvelder, een buitenspeler die op beide flanken uit de voeten kan en een spits. Bovendien is ook Antoine Griezmann nog in beeld om te komen. De mogelijke komst van de Atlético Madrid-aanvaller is een buitenkansje en staat los van het halen van een diepe spits.

Die spits moet de erfenis van Zlatan Ibrahimovic op zich nemen, die zwaar geblesseerd is en mogelijk vertrekt bij Manchester United. Andrea Belotti (Torino) en Alvaro Morata (Real Madrid) zijn in beeld om de spitspositie te versterken. Voor het middenveld is Tiemoué Bakayoko (AS Monaco) in beeld, terwijl Marquinhos (Paris Saint-Germain), Michael Keane (Burnley), José Gimenez (Atlético Madrid) en Victor Lindelof (Benfica) worden genoemd als mogelijke versterkingen voor de defensie. Willian (Chelsea) is in beeld voor de positie van buitenspeler.