Verheyen is duidelijk over Club Brugge-speler: Als je streng bent...

Verheyen is duidelijk over Club Brugge-speler: "Als je streng bent..."

vrijdag 19 mei 2017 om 18:30

Bij Club Brugge werden er in de winter heel wat nieuwelingen gehaald, maar geen enkele speler was echt een directe meerwaarde. Een lichtpuntje in de laatste wedstrijden was Ethan Horvath, maar Gert Verheyen weet dat de Amerikaan nog stappen moet zetten.

De vervanger van de kwakkelende Ludovic Butelle is namelijk nog lang niet foutloos. "Als je heel streng bent, dan moet je zeggen dat hij in de fout ging tegen Charleroi. Omdat hij een fluitsignaal hoorde, is het moeilijk om te zeggen of dat een beoordelingsfout was. Maar goed, het is wel een fout als je zo’n goal binnenkrijgt. En die vrije trap van Hanni afgelopen zondag, dat is de hoek waar je hoort te staan als doelman. Daar de bal binnenkrijgen, is eigenlijk ook een fout", klinkt het bij Play Sports.

Toch is dit een veelbelovende speler voor de toekomst. "Foutloos was hij zeker niet in die eerste wedstrijden, maar tegelijkertijd heeft hij wel een goeie indruk nagelaten met andere puike reddingen. En hij heeft natuurlijk de penalty van Tielemans gestopt. Dus voor de toekomst ziet het er goed uit. Al zal hij nog moeten bevestigen. Maar daarvoor is het goed dat hij nu al wel wat kansen krijgt, zodat hij volgend seizoen toch het gevoel heeft dat hij al onder de lat gestaan heeft."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws

Verheyen is duidelijk over Club Brugge-speler: "Als je streng bent..."