Moet Simons doorgaan of stoppen? Degryse heeft alvast een duidelijke mening

Moet Simons doorgaan of stoppen? Degryse heeft alvast een duidelijke mening

vrijdag 19 mei 2017 om 16:33

Timmy Simons is op zijn veertigste nog altijd actief in de Belgische top. De vraag is echter of hij na de zomer nog doorgaat of een punt zet achter zijn fantastische loopbaan.

Simons heeft een aflopend contract en moet in overleg met Club Brugge een besluit nemen over zijn toekomst. Naar verluidt gaan beide partijen op korte termijn met elkaar rond de tafel zitten om de knoop door te hakken. Simons krijgt alvast een heel duidelijk advies van Marc Degryse.

''Het is een goed moment om te stoppen voor Simons. Er zijn heel weinig spelers die kunnen stoppen op hun hoogtepunt. Van de 100 zijn er 90 die doorgaan. Of dit het jaar te veel is? Neen, maar hij moet het ook niet rekken. Je merkt nu ook wel dat het stilaan over is voor hem'', sprak de ex-Rode Duivel zeer heldere taal tegenover Play Sports.

Poll

Moet hij stoppen of doorgaan?

(298 stemmen)

Plaats een reactie

vrijdag 19 mei 2017 om 16:55
Of hij moet stoppen? Geen mening. Dat moet en kan hij alleen beslissen. Als hij nog een jaar wil blijven dan moet dat kunnen. Al is het maar als mentor van de vele nieuwe mannen die er gaan komen. Want veel spelen zal er niet bijzijn. Maar het is iemand met de juiste mentaliteit en werk ethiek dus kan zeker nog nut hebben voor brugge. Waarschijnlijk niet meer in de topwedstrijden maar een seizoen is lang en het is een Belg op je wedstrijdblad.
Vind ik leuk
vrijdag 19 mei 2017 om 16:55
Overbodige vraag... moest al lang gestopt zijn!
Plaats maken voor de jeugd
Vind ik leuk
dakcota +2610
vrijdag 19 mei 2017 om 17:24
Tja, stoppen denk ik dan. heeft het beste gehad en dikke vette chapeau dat ie de 40 haalde. een clubicoon mag altijd iets meer. kijk maar naar deschacht,maar 40 halen doet die niet.. maar genoeg is genoeg denk ik dan. succes in je volgende stap vanje carriere. ongetwijfeld leuke functies te wachten op je bij brugge timmy.
Vind ik leuk
TB87 +297
vrijdag 19 mei 2017 om 21:17
Die gast moet blijven en élke match spelen wa een boerenpaard, het symbool voor jullie krabberploegske
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Moet Simons doorgaan of stoppen? Degryse heeft alvast een duidelijke mening