“Iemand duwde me dit seizoen bij Anderlecht naar de uitgang”

  “Iemand duwde me dit seizoen bij Anderlecht naar de uitgang”

  vrijdag 19 mei 2017 om 14:48

  Sinds donderdag mag Anderlecht zich opnieuw landskampioen noemen. Een sterke defensie zorgde mee voor het succes. Kara Mdoji deed meer dan zijn steentje bijdragen, maar bijna was het niet zover gekomen.

  In het begin van het seizoen was er een incident tussen Kara en René Weiler. Even werd de centrale verdediger teruggezet naar de B-kern, maar hij kwam sterker terug. Bij Le Grand Débrief vroeg men aan Kara: 'Klopt het dat je tegen Anderlecht zei: ik trap het hier af?' "Ach, er wordt zoveel gezegd over mij", haalde Kara zijn schouders op.

  "Heel wat mensen hadden een mening over mij en moesten die verkondigen. Maar zoals ik enkele weken geleden al in een interview zei, ik ben altijd professioneel gebleven. Ik heb de club nooit willen verlaten, maar iemand duwde me wel naar de uitgang."

  Wie voor het vertrek van Kara was, wilde de verdediger niet kwijt. "Echt, het is de waarheid dat iemand me weg wilde. Wie? Dat heeft nu geen belang. Iedereen is nu gelukkig, want wij hebben de titel. Ik ga hier dus niet in detail op ingaan. Iedereen wijst altijd naar: 'Kara, Kara'. Dat is het voetbal. Dat moet ik accepteren."

  Poll

  Krijgt Kare te veel kritiek?

  (386 stemmen)

  Plaats een reactie

  vrijdag 19 mei 2017 om 15:37
  Vorig jaar stond hij te zwemmen, maar stond er ook vaak alleen voor achteraan. Dit jaar had hij een sterke Spajic naast hem met prima backs Appiah, Najar en Obradovic, waardoor hij opengebloeid is. Heeft zich ondanks alle kritiek altijd professioneel blijven gedragen en dit seizoen ijzersterk gepresteerd. Respect King Kara, je mag de vlag in de middencirkel planten zondag :))
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  “Iemand duwde me dit seizoen bij Anderlecht naar de uitgang”