'Anderlecht vindt opvolger voor Tielemans in de Eredivisie'

'Anderlecht vindt opvolger voor Tielemans in de Eredivisie'

vrijdag 19 mei 2017 om 13:55

De kans is groot dat Anderlecht na zondag afscheid neemt van Youri Tielemans. In Nederland denken ze de naam van zijn opvolger te kennen. Volgens Voetbal International wil paars-wit Sofyan Amrabat van FC Utrecht aantrekken. 

Ook RB Leipzig, de nummer twee van de Bundesliga, heeft de Utrecht-middenvelder omcirkeld als mogelijke versterking. Zowel Anderlecht als Leipzig speelt volgend seizoen in de Champions League. En beide clubs moeten binnenkort nog aan tafel in verband met Massimo Bruno.

Naast RB Leipzig en Anderlecht denkt ook Feyenoord aan Amrabat. Het Algemeen Dagblad meldde onlangs dat technisch directeur Martin van Geel zich heeft gemeld in Utrecht, al werd dat later weer ontkend. Voordat Feyenoord actie overneemt, moet waarschijnlijk eerst een overbodige middenvelder verkocht worden.

De twintigjarige Amrabat werd vrijdag overigens voor het eerst opgeroepen voor de nationale ploeg van Marokko. Hij kan op 31 mei zijn tweede interland spelen in de vriendschappelijke wedstrijd tegen het Nederlands elftal.

Poll

Is Amrabat een versterking voor Anderlecht?

(563 stemmen)

Plaats een reactie

SD +3925
vrijdag 19 mei 2017 om 15:25
En Stanciu ?
Vind ik leuk
vrijdag 19 mei 2017 om 15:57
Jammer voor Anderlecht, maar ik hoop toch echt dat hij naar Feyenoord gaat.
Vind ik leuk
vrijdag 19 mei 2017 om 17:39
Boussoufa zal wel een goed woordje doen voor Anderlecht...
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

'Anderlecht vindt opvolger voor Tielemans in de Eredivisie'