Vanhaezebrouck legt druk bij scheids voor topper tegen Club: Dat publiek ...

  Vanhaezebrouck legt druk bij scheids voor topper tegen Club: "Dat publiek ..."

  vrijdag 19 mei 2017 om 08:37

  Hein Vanhaezebrouck maakt na de indrukwekkende zege tegen Zulte Waregem (5-2) nog kans op de tweede plek. Dan moet het wel voorbij Club Brugge zien te geraken op de laatste speeldag. Hein Vanhaezebrouck vreest daarvoor.

  De Buffalo's strijden zondag in een rechtstreeks duel met Club om de tweede plek. "Dan is er wel een half mirakel nodig", reageerde hij na de wedstrijd tegenover de camera's van Play Sports. "Als ik me niet vergis, heeft dit seizoen nog niemand gewonnen op Jan Breydel. Noem het dus maar een waterkansje. Ik heb de wedstrijd tegen Anderlecht gezien en ik hou mijn hart vast."

  De coach vreest vooral om de supporters en legt de druk bij de scheidsrechter. "We zullen met de druk moeten kunnen omgaan in dat volle stadion met hun publiek. Denk maar aan de wedstrijd hier, hoe dat publiek toen al tekeer ging. Ik hoor ook dat het dezelfde scheidsrechter (Bart Vertenten) wordt als toen. Ik hoop vooral ook dat er gevoetbald wordt. Van de 9 wedstrijden die we speelden in play off 1 werd er acht keer gevoetbald en was het één keer een non-match. Ik hoop dat het zondag een negende keer een mooie wedstrijd wordt", besluit hij.

  Poll

  Wie eindigt op de tweede plaats?

  (713 stemmen)

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Vanhaezebrouck legt druk bij scheids voor topper tegen Club: "Dat publiek ..."