Preud'homme hekelt spelersgroep na pijnlijke afgang

Preud'homme hekelt spelersgroep na pijnlijke afgang

19-05-2017 08:15
6

Club Brugge moet in het slot van deze competitie zowaar nog vrezen voor hun tweede plaats. AA Gent komt op één puntje, en daar maakt Michel Preud'homme zich duidelijk zorgen over. Hij is bijzonder teleurgesteld in zijn spelersgroep.

Nochtans begon Club niet zo slecht aan de match. "Het is een dubbel verhaal. We begonnen heel goed. We waren baas, maar werkten niet af. Toen kwamen we op achterstand. Tijdens de rust heb ik opnieuw uitgelegd wat er moest gebeuren, maar ik zag meteen dat het niet gelukt was", briest hij bij Sporza. "Ik heb ingegrepen en dat loonde want het werd 1-1, maar daarna slikten we een hele domme tegengoal."

Hij is niet mals voor zijn eigen spelersgroep. "Dit is voor mij ook een desillusie. Ik ben boos en teleurgesteld. Je weet wat je spelers kunnen en ze tonen dat in het begin van de wedstrijd, maar daarna plots niet meer. Waarom? Dat is een groot vraagteken. Ja, dan moet ik andere spelers zetten. Zo is het. Eigenlijk heeft de groep het zo ver gebracht dat het zondag tegen Gent toch weer moeilijk wordt voor die tweede plaat