Waasland-Beveren breekt slechte reeks, eerste(!) thuiswinst van 2017 is een feit

13-05-2017 22:21

In een wedstrijd zonder al te veel inzet heeft Waasland-Beveren toch nog een zege kunnen boeken. Niet zonder moeite, maar wel met veel wilkracht. De Waaslanders wonnen met 3-2 van Lierse.

Tegen KV Mechelen nog de grote held, maar de wedstrijd tegen Lierse kon niet slechter beginnen voor Zinho Gano. De spits maakte na amper drie minuten al een eigen doelpunt tegen de Pallieters.

Lang kon de uitploeg niet genieten van de goal. Tien minuten later maakte Rudy Camacho er via strafschop nog 1-1 van. Beide ploegen kregen genoeg kansen op het derde doelpunt, Waasland-Beveren zorgde ervoor. Net voor rust werd het 2-1 dankzij Jens Cools.

Winst voor Waasland-Beveren? Daar dacht sluipschutter Dylan De Belder anders over. De spits maakte er 2-2 van. Een grote klap voor Waasland-Beveren was het niet, want amper vijf minuten later stond het 3-2 dankzij Steeven Langil.