OPSTELLING: Stuivenberg roteert naar behoren, Malinovsky naar de bank

OPSTELLING: Stuivenberg roteert naar behoren, Malinovsky naar de bank

29-04-2017 17:01

Om 18u kijken KRC Genk en KV Kortrijk mekaar in de ogen in een belangrijk duel in Play-Off 2. Als de Limburgers één van hun naaste concurrenten weten te kloppen, lijkt niets of niemand hen nog van het finaleticket te kunnen houden. Albert Stuivenberg wisselt stevig in zijn basiself.

In vergelijking met de woensdagavondpartij in Eupen (1-1) verschijnen vijf andere spelers aan de aftrap. Achterin krijgen de backs Timothy Castagne en Bojan Nastic de kans. Op de middenstrook moet niet gezocht worden naar Ruslan Malinovsky, die zit op de bank. In zijn plaats speelt Brian Heynen. Ook Siebe Schrijvers en José Naranjo mogen vanaf de eerste minuut meespelen.

Bij Kortrijk kiest Karim Belhocine voor de jongens die hij de voorbije weken het vertrouwen gaf. Voorin rekenen de West-Vlamingen op een impuls van Teddy Chevalier, die na een uitstekend begin in zijn tweede KVK-periode stevig is teruggevallen.

KV Kortrijk: Kaminski - Ouali - Rougeaux - Goutas- D'Haene - De Smet - Sarr - Van der Bruggen - Rolland - Totovytskyy - Chevalier