Club Brugge breekt transfer af: Kroaten hebben geen streepje voor

Club Brugge breekt transfer af: "Kroaten hebben geen streepje voor"

maandag 19 juni 2017 om 11:05

Club Brugge is bijzonder druk bezig op de transfermarkt, het huiswerk voor volgend seizoen is vroeg begonnen. Ook Ivan Sunjic is een piste die nagenoeg rond is, zo bevestigt zijn manager.

In Het Laatste Nieuws wordt Franjo Vranjkovic aan de tand gevoeld over deze transfer. Hij bevestigt dat de deal bijna rond is. "Op Paaszondag waren ik en Ivan in een kasteel te Brussel om te onderhandelen met Vincent Mannaert. De gesprekken verliepen uitstekend en worden normaal volgende week verdergezet", geeft Vranjkovic weg.

De geruchten dat Sunjic al medische testen heeft afgelegd kloppen echter niet. "Ivan heeft nog géén medische test afgelegd. Dat zou een gebrek aan respect zijn tegenover zijn huidige club Lokomotiva Zagreb. Ivan heeft ook een aanbieding van Udinese, maar zijn prioriteit blijft Club Brugge', zo verzekert zijn manager nog.

Update 19/06 om 11:05 uur: Volgens Sportske Novosti deed Club Brugge een bod van 1,5 miljoen euro op Sunjic. Toch komt er uiteindelijk geen transfer. Bij Het Nieuwsblad legt Vincent Mannaert uit waarom. "Sunjic is een goede jongen en een beloftevolle speler. Maar voor ons is hij op dit moment geen prioriteit. En het is ook niet zo dat sinds de komst van Ivan Leko Kroaten automatisch een streepje voor hebben", aldus de manager van Blauw-Zwart.

Plaats een reactie

maandag 19 juni 2017 om 11:37
Mochten Kroaten een streepje voor hebben, dan was Brodic al lang titularis geweest, lijkt me.
Vind ik leuk
Basiel +25
maandag 19 juni 2017 om 12:43
Ja,ja. Geen geld genoeg dus om speler te kopen
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Club Brugge breekt transfer af: "Kroaten hebben geen streepje voor"