'Seizoen Anderlecht-sterkhouder zit er mogelijk op'

'Seizoen Anderlecht-sterkhouder zit er mogelijk op'

27-04-2017 08:05

Heeft Andy Najar zijn laatste match voor Anderlecht al gespeeld? Het zou zomaar kunnen, want de Hondurees blijft sukkelen met een blessure. Eind maart liep hij een scheurtje in de dij op en dus geen contractuur, zoals eerst gedacht. Najar traint af en toe deels mee, maar Anderlecht wil geen risico's pakken.

--> EASY! Anderlecht op weg naar de titel na winst: 2,40 keer je inzet!

De kans op hervallen is te groot, oordeelt de medische staf. Daarom lijkt het niet onmogelijk dat Najar niet meer in actie zal komen dit seizoen. De Hondurese rechtsachter mikt deze zomer ook op een transfer en dus zou het zomaar kunnen dat hij zijn laatste partij voor Anderlecht reeds gespeeld heeft.

Maar net die blessure zou roet in het eten kunnen gooien met het oog op een transfer. Ook vorige zomer leek Najar klaar voor de volgende stap, maar toen scheurde hij in de Play-offs zijn kruisbanden. In de loop van dit seizoen kwam hij terug en groeide hij opnieuw naar zijn beste vorm toe, maar de laatste weken staat hij opnieuw aan de kant.

De makelaar van Najar komt binnenkort naar Brussel om de toekomst te bespreken. Het contract van de flankspeler loopt tot 2018.