'Lukaku heeft zijn keuze gemaakt, Everton bijt in het stof'

'Lukaku heeft zijn keuze gemaakt, Everton bijt in het stof'

donderdag 20 april 2017 om 09:30

Romelu Lukaku heeft aan vrienden verteld dat hij terug wil keren bij Chelsea. De Rode Duivel steekt daarmee de lont in het kruitvat voor een nieuwe transferbattle tussen The Blues en Everton, meldt The Telegraph donderdag.

Volgens de Britse kwaliteitskrant is de relatie tussen beide clubs ernstig beschadigd door de gang van zaken rond een mogelijke overgang van John Stones twee jaar geleden. Everton wist die slag te winnen, waarna de verdediger afgelopen zomer naar Manchester City vertrok. Het handelen van Chelsea is evenwel volledig verkeerd gevallen op Goodison Park.

The Toffees verkopen Lukaku om die reden nu liever aan Manchester United dan aan Chelsea. De positie van de club van manager Ronald Koeman is echter niet al te sterk doordat Lukaku zelf inzet op een terugkeer op Stamford Bridge. Bovendien wil United-manager José Mourinho eerst proberen of hij Antoine Griezmann los kan weken bij Atlético Madrid.

Everton stroopt de mouwen daarom op voor een nieuwe ronde met Chelsea. Lukaku, die nog een tweejarig contract heeft, moet liefst 120 miljoen euro opbrengen. Lukaku zag op het laatste moment al af van een contractverlenging. Hij moet met Alexis Sanchez de topversterking van komende zomer worden bij Chelsea.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws

'Lukaku heeft zijn keuze gemaakt, Everton bijt in het stof'