De Condé zet alles op alles: Wij willen zijn contract openbreken

  De Condé zet alles op alles: "Wij willen zijn contract openbreken"

  donderdag 20 april 2017 om 07:15

  Heel wat fans van Racing Genk vrezen deze zomer voor een leegloop, maar Dimitri De Condé gaat alles doen om dat te vermijden. Zo wil de sportief directeur heel graag Alejandro Pozuelo houden. Hij heeft deze week een gesprek met zijn manager.

  Bij Genk is het de laatste jaren een komen en gaan geweest van sterkhouders. Nu wil De Condé vlak voor de match tegen Celta de Vigo de fans geruststellen. "Dit is een belangrijke wedstrijd voor de club. Maar naar de toekomst toe is het samenhouden van deze spelersgroep nog veel crucialer, ik zal pas echt gelukkig zijn als ons dat lukt", stelt hij in Het Belang Van Limburg.

  De Condé heeft meteen een waarschuwing in petto. "Deze zomer is er niemand te koop. Het is ook écht de overtuiging van de clubleiding om deze kern samen te houden. Ik voel intern veel steun." 

  Pozuelo houden wordt misschien wel cruciaal. "Hij ligt nog twee seizoenen vast, maar we willen zijn contract graag openbreken. Pozuelo is belangrijk voor ons en die boodschap maken we ook over", aldus De Condé.

  Poll

  Is Pozuelo de beste speler van het huidige Genk?

  (1763 stemmen)

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  De Condé zet alles op alles: "Wij willen zijn contract openbreken"