Anderlecht krijgt stevige waarschuwing: We gaan voor de titel

Anderlecht krijgt stevige waarschuwing: "We gaan voor de titel"

18-04-2017 20:24
1

Na een uitstkeende start in Play-Off 1 mag Gent stilaan beginnen dromen van meer. De derde plaats was het doel, de titel is een mogelijkheid. De Buffalo's geloven er alvast in.

"We gaan voor de titel", is Yuya Kubo duidelijk tegenover Het Nieuwsblad. "Met zeven op negen starten we uitstekend in Play-Off 1 en dan weet je dat alles mogelijk is. We moeten nu gewoon punten blijven sprokkelen als we bovenin willen blijven meestrijden. We staan zowaar op de tweede plaats. Prachtig toch? Hopelijk kan ik ook de komende weken het team helpen met doelpunten of assists."

Hein Vanhaezebrouck blijft iets gematigder in zijn uitspraken. Al neemt hij Kubo zeker niets kwalijk. "Natuurlijk mogen mijn spelers ambitieus zijn. Wie dat niet is, vliegt eruit. Onze ambitie is Europees voetbal, maar met welk ticket, dat zullen we zien."

"We blijven op dezelfde afstand van Anderlecht en dat is goed voor de competitie. Maar we zijn daar niet mee bezig. Zes punten is niet niets. Als we naar boven kijken, kan het iedere week gedaan zijn. Want als de kloof boven de zes punten uitkomt, is het voorbij", besluit hij.