Standard-speler schaamt zich dood: Supporters hebben er genoeg van

Standard-speler schaamt zich dood: "Supporters hebben er genoeg van"

13-04-2017 18:30

Standard moet het vrijdag al opnemen tegen Union, tegen de Brusselaars moet er gewonnen worden na een desastreuze reeks. Van de laatste veertien wedstrijden won Standard er ... één. Aleksandar Jankovic en Jean-François Gillet laten de moed niet zakken.  

Jankovic begon de persconferentie met een understatement van jewelste. "We zitten niet in een goede periode. Maar we gaan de kritiek die we krijgen zeker niet uit de weg, we verdienen die. Tegen STVV hebben we een goede mentaliteit getoond, die goede lijn moeten we nu doortrekken. Ik ben ervan overtuigd dat we eruit komen als we dezelfde inzet tonen. Union wordt zeker geen hapklare brok. Het zal heel gemotiveerd zijn tegen ons. Maar het resultaat hangt enkel en alleen van onszelf af."

Keeper Gillet beseft dat de fans niet veel malaise meer kunnen verdragen. "De supporters hebben genoeg van onze slechte prestaties. Ze willen prestaties, goede wedstrijden en overwinningen zien. De ontgoocheling van vorig weekend moeten we tegen Union omzetten in furie."