Bailey moest het ontgelden: Ik hoop dat hij onthoudt dat pesten not done is

Bailey moest het ontgelden: "Ik hoop dat hij onthoudt dat pesten not done is"

04-04-2017 10:37

Atif Tanriseven Ribera maakte zondag plots naam voor zichzelf. Ribera was de man die Leon Bailey op een terras 'aansprak' op diens Snapchatvideo. De Genkse muay-thaibokser hoopt dat de speler van Bayer Leverkusen zijn lesje heeft geleerd.

In Het Belang van Limburg legt Ribera uit waarom hij Bailey confronteerde met diens video. "Plots kreeg ik berichtjes van mijn vrienden die me vertelden dat ik in een Snapchatvideo van Bailey figureerde. Aanvankelijk dacht ik dat het positief was, tot ik het filmpje ook onder ogen kreeg. Hij zei in de video dat ik een clown was."µ

"Ik trok naar het Stadscafé in Genk waar hij met zijn vrienden zat. Daar heb ik hem een les in nederigheid geleerd. Ik hoop dat hij onthoudt dat pesten not done is, wie je ook bent. Al verdient hij bakken vol geld, dat betekent niet dat hij mensen aan de schandpaal mag nagelen."

Excuses en spijt
Ondertussen bood Bailey zijn excuses aan. “Daarmee is voor mij de kous af." Ribera heeft zelf ook van één ding spijt. In het filmpje roept hij een paar keer: "Waar is die neger?" Ribera: "Dat had ik niet mogen zeggen. Het gebeurde in een moment van woede."

Lees ookWTF?! Man bedreigt Bailey na vermeend spotbericht van Jamaicaan op social media