Goed nieuws voor Club Brugge: 'Mogelijk haalt hij dit weekend al selectie'

Goed nieuws voor Club Brugge: 'Mogelijk haalt hij dit weekend al selectie'

04-04-2017 09:05
1

Club Brugge heeft bijzonder veel last van blessures, dat op een heel slecht moment. Alle flankspelers zijn out, net als de centrumspitsen. Filip Joos weet evenwel dat Club binnenkort een opsteker krijgt.

Op Studio Brussel geeft Joos namelijk aan dat José Izquierdo vermoedelijk sneller terug zal zijn dan verwacht. "Twee spitsen zijn nu out, de spoeling voorin wordt nu wel erg dun. Izquierdo zou wel echt aan het terugkomen zijn, zo werd er daar in de wandelgangen gefluisterd."

De match van zondag heeft zijn sporen nagelaten, maar dat verbaast Joos niet echt. "Het was geen hoogstaande wedstrijd, wel een hele felle. Te veel afwezigen bij beide ploegen om zecht te kunnen zeggen dat we een topmatch verwachtten. Er waren wel mooie goals, maar voor het overige was het hard en lag het spel te veel stil. Zo heb je wel matchen in de Play-Offs, de belangen zijn groot en blijft goed voetbal achterwege.

Update 4/03 om 09.05 uur: Het Nieuwsblad bevestigt dinsdag het vermoeden van Joos omtrent Izquierdo. 'De Gouden Schoen deed de opwarming met de groep en werkte daarna individuele oefeningen af op kort draaien en explosiviteit. De kans bestaat zelfs dat de aanvaller komend weekend de selectie haalt', schrijft de krant.

Izquierdo ligt al een paar weken in de lappenmand met een serieuze scheur aan de adductoren. Het is uitkijken of thuis tegen Charleroi nood wet breekt en Michel Preud'homme al een beroep opIzquierdo gaat doen in de wetenschap dat Play-Off 1 net begonnen is.