Buitenlandse media: 'Drie Europese grootmachten strijden om handtekening Lukaku'

Buitenlandse media: 'Drie Europese grootmachten strijden om handtekening Lukaku'

30-03-2017 11:35
2

De transferstrijd rond Romelu Lukaku begint stilaan los te barsten. Onze landgenoot wil Everton deze zomer graag verruilen voor een Europese topclub. De grootmachten staan naar verluidt voor hem in de rij.

Lukaku is met 22 treffers in 30 matchen bezig aan een zeer indrukwekkend bij Everton. The Toffees willen hun topschutter uiteraard niet verliezen en hopen zelfs dat de Rode Duivel zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis zet. De plannen van Lukaku zijn echter helder, zo weten ook zijn ploegmaats.

'Big Rom' werd al meermaals gelinkt aan een terugkeer naar Chelsea. De concurrentie is echter zeer hevig geworden. Het Italiaanse Tuttosport meldt namelijk meldt donderdag namelijk dat Bayern München, FC Barcelona én Real Madrid zich voor hem hebben gemeld. Volgens het Spaanse AS zou de ijzersterke spits een voorkeur voor Spanje hebben. Paris Saint-Germain, de club van Thomas Meunier, zou naar verluidt ook nog interesse hebben. De Rode Duivel zou liefst 78 miljoen euro moeten kosten, zo schrijft het Franse Onze Mondial. Everton-coach Ronald Koeman laat zijn sterspeler echter niet zonder slag of stoot gaan.